Tapioca Logo
דף הבית אודותי ארועים עתידיים המלצות קישורים צור קשר
Tapioca

אודותי


שמי הברמן ציפי אני בת 47 נשואה לעופר ואמא לארבע ילדים מקסימים - ללילך (24), מיכל (19), אלון (13) וארז (7). גרה ועובדת בקרית טבעון.


סיימתי את לימודי הרפואה הסינית בשנת 2000 במכללת מדיסין חיפה.מאז המשכתי ללמוד ולהתפתח בתחום – למדתי את תורת הגזעים והענפים – רפואה סינית עתיקה ותזונה מקרוביוטית.


אל הרפואה הסינית הגעתי לראשונה כמטופלת. סבלתי שנים מכאב בפרק כף היד שבא והלך ובעיקר הגביל והטריד. לאחר מעבר בית שבו אימצתי את היד יתר על המידה המצב החמיר מאוד והרפואה המערבית שלחה אותי לניתוח. בניסיון נואש להיחלץ מסכין המנתחים הגעתי למטפלת ביודפת. חשוב לציין כי באותם ימים ( 15 שנים אחורה) לא היתה מודעות כה גדולה לתחום הזה והיו מטפלים בודדים שלמדו בחו"ל. הטיפול הצליח ושוחררתי ממגבלה של שנים.


היופי הוא שדברים לא קורים סתם בחיים והוא הגיע בדיוק כשהייתי בפרשת דרכים לגבי עתידי המקצועי. בימים ההם הייתי מורה מחנכת בבית ספר יסודי והרגשתי כי הגיע העת להתקדם ולשנות..


מתוך התבוננות פנימית גיליתי כי ההנאה שלי מהיותי מחנכת הוא ביכולת לעזור לתלמידים בעיתות משבר. כלומר להיות מעין מטפלת ולכן צרוף של תובנה זו והאפקט המדהים של הטיפול הובילו אותי לשערי מכללת מדיסין.


במהלך השנה השלישית והרביעית של לימודי השתלבתי במכללה כאסיסטנטית. ולאחר שנתיים נוספות התחלתי ללמד כמרצה במגוון קורסים רב ואף שימשתי שנתיים כראש מגמת הרפואה הסינית.


אני מאמינה –


אני מאמינה שהחיים הם מתנה נפלאה ואנו קיבלנו איתם את הגוף שלנו שהוא מופלא בפני עצמו. בעל יכולות תקשורת מדהימות ויכולות ריפוי עצמיות. בעצם כל התגובות הן מעין דיווח לגבי ההתנהלות הפיזית, רגשית נפשית שלנו וההקשבה שלנו לדיווחים אלה יובילו לאיזון בכל הרמות.


העבודה הפנימית בבניית שדה ההכרה אינה נגמרת לעולם וכמותה האחריות לתזונה ולזרימה הרגשית שלנו. כשאדם לוקח אחריות על כל אלה צפויים לו יותר רגעי נחת ואושר.


 את כל אלה אני מנסה להכניס בטיפול שלי המשלב שיחה, טיפול רפלקסולוגי העוזר באיבחון ומיקוד הטיפול, דיקור, ורייקי בזמן שהמחטים אמורות להשאר בגוף. הרייקי עוזר לי לחבר את המטופל לנשמה שלו וכך, הקיסר הצהוב הסביר, מתחיל הריפוי.


בטיפול השני המטופל מקבל תפריט אישי המותאם לו והתומך בתהליך הריפוי.


במקביל אני עורכת סדנאות בישול שמטרתם לקרב את הציבור למזון הבריא / טבעי ולהפוך את חווית הבישול לנעימה ויצירתית.השסנאות משלבות גם הרצאה המציגה את התכונות של המזון הבריא - מה מתאים למי. וכמובן גם ארוחה.


 














האתר נבנה על ידי אינדיגו עיצוב ואתרים