דיסת דוחן וקוואקר
חומרים למנה אחת:
כף וחצי קוואקר
כף וחצי דוחן
קינמון
קורט מלח
תוספת לפי הטעם: חצי כפית טחינה, חצי כפית דבש, קוקוס, אגוזי מלך, צימוקים, תפוח עץ.
הכנה:
1. קולים את הדוחן וטוחנים אותו במטחנת תבלינים. ניתן כמובן לקלות ולטחון כמות גדולה לשבוע / שבועיים ולשמור במקום חשוך וקריר.
2. להרתיח כוס מים. לאלה ניתן להוסיף מעט חלב עיזים ( לאלה שמותר להם)
3. להוסיף את הקוואקר והדוחן.
4. לתבל בקורט מלח וקורט קינמון.
5. לבשל 10 דקות תוך עירבוב עם מטרפה.
6 להסיר מהאש ולהוסיף תוספות על פי הטעם.
בתיאבון.